Minden gyanú felett film letöltés online

admin 2013-08-19

Above Suspiciondráma, thriller 1995

Rendező:
Steven Schachter

Szereplők:
Christopher Reeve,
Joe Mantegna,
Kim Cattrall,
Edward Kerr,
Geoffrey Rivas

 

 

Dempsey Cain (Christopher Reeve) korábban tengerészeti tesztpilóta volt, kitartása és a részletek iránti kifinomult érzéke csodás palotát, vonzó feleséget és csillogó karriert hozott számára. Tíz év alatt Dempsey egyenletesen kúszott fel az igazságszolgáltatás ranglétráján, míg el nem érte, hogy gyilkossági nyomozóként megbecsült pozícióba kerüljön. Mindez szöges ellentétben áll öccse, Nick (Edward Kerr) életútjával, aki mint igazi tékozló fivér semmi előrelépést nem mutatott a rendőri pályán, ráadásul minden adandó alkalmat megragad, hogy sógornőjét, Gailt (Kim Cattrall), ágyba döntse.
Nick állandó ballépései végül egy rendőrtárs halálában csúcsosodnak ki, akit mexikói drogcsempészek gyilkolnak meg. Dempsey nem mindennapi módszereivel hamar rájön, kik az elkövetők, de a rajtaütés során Nick ismét elszúr valamit, melynek fatális következménye, hogy bátyja golyót kap a gerincébe, amitől örökre lebénul.
Most, hogy Dempsey tolószékhez van kötve az élet “félemberként” elviselhetetlen a számára, és mély depresszióba esik, amit alkohollal próbál orvosolni. Az öngyilkosság anyagi csődbe sodorná a családot, ám ha a halál például egy fegyveres rablás során következne be, az rögtön 2 millió dollárral növelné a családi kasszát. Dempsey bevonja öccsét és feleségét a részletes terv kidolgozásába, és rájuk bízza a dolog legnehezebb részét: a ravasz meghúzását a halálos lövéshez. Talán felesleges is elmondani, hogy egy ilyen filmben, semmi nem megy szükségszerűen az előre eltervezett haditerv szerint.

Ingyen letöltés:

A film letöltéséhez kattints ide!

  film letöltés, online film, online filmek, letöltés, online film, teljes film

Nézd meg ezeket is!